img-20161227-wa0017

workshops

Houd deze pagina in de gaten voor workshops in 2017 ! Voor Yoga, Hoopdance en One with Nature!

Vanaf het voorjaar 2018 zal ik weer aan de slag gaan met Hoopdance en One with Nature workshops in de natuur! Datum, tijd en Info volgen tegen de tijd. Scroll naar beneden!

Ook kan je bij mij terecht voor workshops voor u bedrijf of vrijgezellenfeestje! Mail voor een vrijblijvende offerte:

yogacynthia@hotmail.com

Mindbodyinspiredbyk9

KVK-nummer : 67315887

BTW-nummer: NL109001965B01

20161011_095300

Geef je nu op voor Last minute outdoor Hoopdance! De leukste workout van t’Gooi!
Meer info onder de subpagina Hoopdance lessen! http://tgooihoopdance.nl
Of de Introductie tot Hoopdance kijk op http://holibody.nl/workshops-events/introductieworkshop-hoopdance/
of http://tgooihoopdance.nl/

Screenshot_20160602-140658

Workshop One with Nature (Forest Bathing)

Nieuwe data One with Nature workshop volgen binnenkort!
Zondag 27 Augustus 2017 zal ik weer een One with Nature worshop geven! (Bij slecht weer wordt het verplaatst)

Tijd: Zondag 15 April 2018 van 15.30 tot 17.15 (houd er rekening mee dat we nog een stukje terug moeten lopen) 

Incl. Thee en hoofdmassage

Beperkt aantal matjes aanwezig dus liefst eigen mat mee! (vermelden bij inschrijving) OP=OP

Meenemen: flesje water, pin voor betaling, laagjes kleding voor als het warm of juist koud is.

Wat houd deze workshop in?

De workshop begint met meditatie. Daarna is er een korte wandeling door het bos om de natuur op je te laten inwerken en je bewust te worden van je zintuigen. Dan zullen we wat ademhalingsoefeningen doen, gevolgd door een zachte yin-yang yogales. Als kers op de slagroom ontvang je tijdens de eindontspanning een fijne hoofdmassage! Na een lekker kopje thee met gezonde snack sluiten we weer af met een mindfull wandeling.

Voor wie?

Vind jij het heerlijk om buiten te zijn en meer in contact te komen met de natuur om je heen? Dan is deze workshop “One with Nature” (Forest Bathing) een must voor jou! We verlaten de studio om op een heerlijke plek aan de rand van Hilversum te mediteren, te ademen en yoga te doen. Door dit buiten in de natuur te doen word je je meer bewust van je zintuigen en de meest subtiele prikkels om je heen.

Inhoud workshop

De workshop is bedoeld voor iedereen die rust zoekt, meer in het nu wil leren zijn, graag in de natuur is, maar ook mensen die gewoon heerlijk buiten yoga en meditatie willen doen. Na deze workshop kun je bepaalde technieken zelf gebruiken om makkelijker bewust te worden en even uit de dagelijkse drukte te ontsnappen. De yogales is eenvoudig, dus ook voor beginners goed te doen.

Locatie

We verzamelen bij Stichting Scouting St. Paulus aan de Orionlaan nummer 60 in Hilversum. Deze plek is goed bereikbaar met auto en fiets. Bij voorkeur neem je een eigen mat mee. Heb je geen eigen mat, laat het dan even weten, dan hebben zowel Cynthia als Angela nog wat matten te leen (we gebruiken hiervoor niet de matten uit de studio).

Kosten

-Heb je een Holibody abbonement dan betaal je € 15,- Voor niet leden kost de workshop €20,-

-De kos­ten kunnen ter plekke gepind worden. Graag van tevoren aanmelden door een mailtje te sturen naar yogacynthia@hotmail.com . De workshop gaat door bij vijf of meer aanmeldingen. Heb je je aangemeld, maar kun je onverhoopt toch niet komen, meld je dan ook s.v.p. weer af.

 

Voor mij iets wat ik al jaren doe omdat ik van Terschelling kom waar veel natuur is maar in Amerika een nieuwe trend is: Forest Bathing! Ik noemde het altijd One with Nature dus dat blijf ik gewoon doen. Ik doe dit al jaren en ben  opgegroeid met veel natuur. Door mijn Yogaopleidingen heb ik dit samengevoegd tot een fijne en rustgevende workshop. In deze workshop leer ik je hoe je echt kan genieten van de natuur zonder dat je na je wandeling nog steeds overloopt met gedachtes of piekeren. Ook geef ik beginners technieken: Ademoefeningen, observeren en de zintuigen gebruiken en leer ik je een simpele vorm van mediteren. Je mag de workshop op blote voeten doen zodat je aard en dus sneller in een rustige staat komt of je houd je schoenen aan. Na deze workshop kun je de technieken in je dagelijkse of wekelijkse wandeling zelf toepassen of je geniet gewoon van dit cadeautje voor jezelf. Uiteraard zijn de technieken ook fijn voor buiten de Natuur. Het enige wat je mee hoeft te nemen is jezelf en je mat en eventueel wat water om te drinken. Met 1 workshop kan je dus al aardig zelf uit de voeten maar mocht je het moeilijk blijven vinden om jezelf ertoe te zetten, dan ben je natuurlijk welkom voor meerdere workshops.  Kijk voor meer info, tijd en prijs op de knop workshops.

 

Mind, body and health inspired by k9

css.php