Yoga2

Just resetting (GAPS)

English version soon!

Degene  die mij de laatste tijd een beetje gevolgd of gezien hebben weten dat het nog steeds niet helemaal pluis zit met die hormoontjes. Ik kan mijn huid 3 keer achter elkaar insmeren en vervolgens droogt het nog uit.  Alle lieve goed bedoelde smeersel tips heb ik helaas niks aan zelfs Aloe vera droogt mijn huid uit! Dit komt van binnenuit! Daardoor regelt mijn temperatuur zich ook niet helemaal goed, zelfs op mijn werk heb ik het koud en als ik met mijn laptop op de bank zit, zit ik onder 3 dekentjes. Dat zegt genoeg!  Ik zal de details over hoe mijn  cyclus is  even weg laten maar dat er iets niet klopt is wel duidelijk. Dus ik heb mijn bloed laten testen en Ijzer, Schildklier, Vitamine D en B12  en twee hormonen was allemaal gezond.  Das fijn zou je zeggen! Maar liever had ik gehad dat daar wat uit kwam zodat ik er wat aan kon doen.  Nee zoals gewoonlijk in mijn leven gaat niks heel makkelijk en zal ik er wel weer wat van moeten leren. Dus een inwendig onderzoek zal nog moeten plaatst vinden, nou daar word je blij van.

Intussen heb ik me weer in mijn Gaps boek verdiept want twee jaar geleden werkte dat goed en was mijn huid na 2 weken al een stuk zachter en mooier. Een maand later zijn we toen op vakantie gegaan en is een normaal voedingspatroon er weer ingeslopen tot nu zeg maar. Verschil is alleen dat mijn huid toen niet zo erg was als nu en ik toen nog aan de Pil zat, dus even afwachten of het nu weer zo zal werken. Dus ik heb me er weer in verdiept en hoe saai en moeilijk dit dieet ook is en zal worden het zal me zoizo goed doen. Het zit er namelijk dik in dat ik  Leaky Gut heb (lekkende darm). Klinkt heel eng maar dan neem je voedingstoffen niet goed op en die afvalstoffen kunnen toxisch worden en in je bloed komen, waardoor je dus allerlei klachten kunt krijgen. Zelfs hormonale disbalans.  Met het Gaps dieet reset je het hele darmgebied waardoor je daarna weer normaal voeding kan opnemen.  Klinkt goed allemaal maar vergis je niet. Dit betekend dat ik twee weken voornamelijk op zelfgemaakte helende soepen (moet van botten getrokken zijn met veel gelatine) moet leven en daarna steeds wat meer er bij mag proberen. En met mijn actieve werk gaat het intens lastig worden en zal ik waarschijnlijk niet altijd even vrolijk zijn.  Een Vega lifestyle zit er dus zoizo voor mij niet in, maar dat wist ik al! Als ik een paar Gaps fases verder ben hoef ik heus niet elke dag vlees of vis te eten dus word ik weer gewoon flexitarier maar op uitsluitend plantaardig voedsel kan ik dus niet leven.  Zoizo zal het komende half jaar maar misschien wel voor altijd  de Suiker, Zuivel, Chocola en granen uitgesloten zijn.  Nou ben ik normaal al een gezonde eten maar de Tony repen die ga ik nu al missen! Het moet nou eenmaal want dit is geen doen zo! Dus lieve mensen ook al word ik volgende maand 30 een glaasje alcohol of chocola zit er echt even niet in Sorry!


( ! ) Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vh66119/1/mindbodyinspiredbyk9.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0010400880{main}( ).../index.php:0
20.0021401256require( '/var/www/vh66119/1/mindbodyinspiredbyk9.nl/wp-blog-header.php' ).../index.php:17
31.687711882624require_once( '/var/www/vh66119/1/mindbodyinspiredbyk9.nl/wp-includes/template-loader.php' ).../wp-blog-header.php:19
41.769312095600include( '/var/www/vh66119/1/mindbodyinspiredbyk9.nl/wp-content/themes/twentyfourteen/single.php' ).../template-loader.php:75
52.295212524720comments_template( ).../single.php:30
62.295712525744WP_Comment_Query->__construct( ).../comment-template.php:1366
72.295712525744WP_Comment_Query->query( ).../class-wp-comment-query.php:307
82.295712525744WP_Comment_Query->get_comments( ).../class-wp-comment-query.php:345

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *