20161011_095300

hoopdance lessen

 20170618_191924

IMG-20170621-WA0022

Meld je nu aan voor de leukste workout van T’Gooi!

Last minute Outdoor Hoopdance App

Voor de Hulahoop fan, de buiten sporter en iedereen die een leuke activiteit zoekt voor deze zomer waar je ook nog eens gezond en fit van wordt. Gewoon eens een lesje of misschien wel elke week?

Geef je zus, vriendin of collega op voor de app want hoe meer mensen de les mee doen hoe goedkoper de les voor jullie wordt.

Hoe werkt het?

Ik heb een groeps app voor de Last minute outdoor Hoopdance gemaakt zodat ik niet helemaal via facebook enz, een maand of langer van te voren een les hoef te plannen. We weten tenslotte nooit wat voor weer het dan word en of het weer afgezegd moet worden. Daarom wil ik gewoon per week kijken of ik 1 of meerdere lessen van een uur voor jullie kan inplannen bij goed weer. Je bent dus niks verplicht als je in de app zit en je kunt er altijd weer uit. Ik geef gewoon mijn opties om een les te geven en als er minimaal 5 deelnemers zijn kan de les door gaan. Het leek mij leuk om dit concept eens te proberen het is voor de deelnemers een leuke kans en voor mij geeft het weer kans wat nieuwe mensen enthousiast voor Hoopdance te maken. Het is natuurlijk mogelijk dat de data en tijden dat mensen kunnen/willen zo verschillend zijn dat het niet lukt lessen in te plannen. Maar ik denk hoe groter de groep hoe meer kans op lessen er is. Dus vertel het vooral door! Je kunt gewoon eens een lesje doen of misschien raak je wel net zo verslaafd en wil je elke keer mee doen. De lessen zullen elke keer verschillen en zal op beginners niveau gegeven worden. Maar ook als je al wat meer kan is er genoeg om aan te werken en zal je nog steeds veel lol hebben tijdens de workout en leren van anderen.

Kosten:
Bij 5 aanmeldingen is de les 14 euro p.p maar dit betekend ook dat je veel meer persoonlijke begeleiding krijgt. Hoe meer mensen er mee doen hoe goedkoper de les dus bijv. 8 personen komt dat op 8,75 euro p.p, bij 10 personen op 7 euro p.p en bij 15 personen op 4,70 euro p.p enz.
Ik heb 20 hoepels ter beschikking dus je hoeft er zelf geen te hebben.
Het bedrag wordt voor de les gepind.
Mocht je privé met een leuke groep vriendinnen of collega’s een les willen hanteer ik dus dezelfde prijs.

Info:
Geen hoepel nodig
pinnen ter plaatse
geen verplichtingen
buiten les
draag lekker zittende kleding, vooral niet te gladde leggings
les van een uur met eventueel wat uitloop tijd
beginners technieken
sport met meeste lol

Hoe?

Stuur een mailtje naar info@tgooihoopdance.nl
met je naam en telefoonnummer en eventuele dagen/tijden dat je zou kunnen.

Locatie?
Theehuis T’Bluk Laren. Ook parkeerplek aanwezig!
Zuiderheide 2

20170326_132112

OOk de Introductie tot Hoopdance komt weer terug! Geef je op via deze pagina: http://holibody.nl/workshops-events/introductieworkshop-hoopdance/

IMG_20170507_144446_512
Binnen lessen
Per 12 Maart (Nieuwe data zullen volgen) zal ik in setjes van 3 lessen (Basic 1) Hoopdance geven bij Holibody op zondags van 12.00 tot 13.00. Niet leden betalen €40 voor de 3 lessen en  Holibody leden betalen voor de hele Basic 1 lessen €36 . Ik houd de groepen kleiner dan in de workshops dus meld je op tijd aan voor verzekering van deelname.  Bij genoeg deelname zal iedereen een factuur doorgestuurd krijgen die voor deelname moet zijn overgemaakt! De eerste set Basic 1  zal op Zondag 12, 19 en 26 Maart plaats vinden. Daarna kun je verder gaan maar daarover snel meer info! ( Meld je nu aan  voor 5 Maart via yogacynthia@hotmail.com Vol=Vol

De Basic 1 zal nog een keer worden herhaald op Zondag 23 en 30 April en 7 Mei!(Nieuwe data volgen nog)
De info over vervolg volgt nog, mogelijk worden die buiten gegeven.(Nieuwe data volgen nog)

Na het afronden van mijn Hoopdance teachertraining en deze maand mijn Hoopdance teacher training gevorderd heb ik al een aantal succesvolle workshops mogen geven in 2016! En dus is het tijd voor meer!

In februari 2017 gaan we verder met Hoopdance  Basic lessen  die telkens per 3 lessen gedaan kunnen worden. (elke week 1 les van een uur) waarin je elke week nieuwe technieken, trucs en hulp krijgt met het  hoepelen. Zodat jij je eigen stijl ontdekt en een mooie basis hebt om zelf op je festival/ strand of in de tuin aan de slag te kunnen. Pas maar op want het is verslavend, en een super goede workout!  Daarna kan je verder naar Basic 2, Basic 3 en door naar gevorderd enz.

Ook voor bedrijfsactiviteiten en/of vrijgezellenfeestjes is Hoopdance ontzettend leuk en voor alle leeftijden! Smiles included!

Mail voor een vrijblijvende offerte naar:

yogacynthia@hotmail.com

Mindbodyinspiredbyk9

KVK- nummer: 67315887

BTW- nummer: NL109001965B01

TEL: 0630035638

Mind, body and health inspired by k9

css.php